Stalo se 20.7. - ESRB změnila rating San Andreas

Hot Cofee mod u ESRB neprošel. vydavatel kontroverzního GTA: San Andreas Take 2 dnes oznámil, že Electronic Entertainment Rating Board změnila rating hry z M (Mature 17+) na AO (Adults Only 18+). O kauze jsme vás podrobněji informovali zde.

Ray Liotta si zahraje v Dungeon Siege. Ve filmu na motivy stejnojmenného akčního RPG se objeví i tento herec, kterého můžete znát z nedávných filmů Narc či Identity. Zahraje si po boku Jasona Stathmana (Cellular), Rona Pearlmana (Hellboy), či Leelee Sobieski (dvoudílná televizní Johanka z Arku). Natáčení bude probíhat od 3. července do 11. října ve Vancouveru.

Přátelé na konzolích a PC. Warner Bros. Interactive Entertainment přinese Přátele do světa interaktivní zábavy. Hra se bude jmenovat Friends: The One With All The Trivia a vyjde 15. listopadu, současně s uvedením poslední řady seriálu.

Xbox Live má přes dva miliony uživatelů. Microsoft dnes oznámil, že jeho Xbox Live nyní spojuje více jak dva miliony hráčů po celém světě. Počet uživatelů se tak zvyšuje exponenciálně, vzhledem k tomu, že se za poslední rok zdvojnásobil. Průměrně to znamená nový člen Xbox Live komunity každých 30 sekund.

Chystá se Sing Star 80s. Majitelé PlayStation 2 a nadšení amatérští zpěváci se mohou těšit. Do řady titulů Sing Star se přidá nová hra, obsahující hity osmdesátých let. Jak byste uspěli před čtvrtstoletím si budete moci vyzkoušet v tomto populárním "soutěžním karaoke", a to i se svými přáteli.

Diskuze (2) Další článek: První oficiální informace o Resident Evil 5

Témata článku: , , , , ,