STALO SE 21.12. - Příslib strategických hodů

Má Vivendi chuť na SCi? V britských médiích se nedávno objevily informace naznačující, že francouzský konglomerát Vivendi má zájem o společnost SCi. Ta navíc nedávno zakoupila známý Eidos. Vivendi však oficiální cestou tvrzení vyvrátila a odmítla zájem o SCi, stejně jako dohady o tom, zda již padla nějaká nabídka.

Popovídejte si v Dungeons & Dragond Online. DDO bude první MMORPG nabízející hlasovou komunikaci přímo v herním klientu. Ve víru bitvy tak nebudete muset složitě psát žádost o léčivé kouzlo - bude stačit si říct. Hlasová komunikace bude k dispozici pouze v rámci družiny, takže při hraní nebudete obtěžováni rozhovory cizích hráčů.

Legion Arena jde do obchodů. Strategy First a Slitherine Software právě vydávají svoji hru z prostředí starého Říma. Nejdříve budete budovat, rozšiřovat a chránit římské impérium, abyste se následně zhostili role Keltů. Bojovali proti Césarovi, pokoušeli se dobýt Řecko a nakonec zoufale bránili Británii.

Strategie na polovinu příštího roku. Rush for Berlin a Heart of Empire: Rome jsou názvy dvou her, jež na pulty obchodů dodá v druhém pololetí roku 2006 Paradox Interactive. Zajímavě vypadá zvláště první jmenovaný titul - na strategii z prostředí druhé světové války totiž pracuje vývojářské studio Stormregion, autor série Codename: Panzer.

Váš názor Další článek: Vánoce přišly i do Everquestu 2

Témata článku: , ,