EA

STALO SE 21.2. - EA zlevňuje hry

EA zlevňuje hry na current-gen konzole. Electronic Arts dělá radost majitelům konzolí PS2 a Xbox. Fight Night Round 3 nebude stát obvyklých 50 dolarů (1200 korun), ale o deset méně (960 korun). Dvacetiprocentní sleva se však bude týkat i dalších titulů, jakými jsou například Godfather nebo Black. Nezbývá než počkat, jak se snížení cen projeví na českém trhu.

Jedenáctý přídavek k Everquestu je hotov. K sedmému výročí oblíbeného MMORPG Sony nachystala datadisk Prophecy of Ro. Mezi novinky se řadí možnost použít rozličné pasti či částečně rozbíjet herní prostředí. Zajímavě vypadají rovněž Spheres of Influence a Aury. Spheres of Influence jsou místa ve světě, která mají různý vliv na postavy, například zvyšují množství many, zpomalují pohyb... Aury jsou pak hráči vytvořené Spheres of Influence a odlišují se podle povolání.

Dynasty Warriors 5 budou i na Xbox 360. Nedávno přinesla japonská firma Koei svoji akční sérii z čínské historie na PC. Konkrétně se jednalo o Dynasty Warriors 4 Hyper a konverze nedopadla vůbec špatně. Teď bylo oznámeno, že nejnovější pokračování Dynasty Warriors 5 Empires bude první hrou série na next-gen konzoli.

Nejnovější Mario se řítí na NDS. Valentýnská atmosféra dorazila i do Mushroom Kingdom, ale Princess Peach si jí příliš neužila. Zajali ji Bowser a Bowser Jr. a jen Mario Bros. může pomoci. Na svém putování po 2D světě osazeném 3D modely bude moct využít řadu nových power-upů, a to od 7. května tohoto roku.

Download

velikost: 45 MB
 
velikost: 7 MB
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 50 MB
 
velikost: 510 MB
 
velikost: 40 MB
 
velikost: 80 MB
Váš názor Další článek: Guild Wars: Factions v obrazech

Témata článku: , ,