STALO SE 2.3. - Oblivion je hotov!

Microsoft vyprodává úspěšné xboxové tituly. Po světě se doposud prodalo kolem 24 milionů Xboxů a Microsoft nyní jejich majitelům nabízí starší populární hry za necelých 10 dolarů (kolem 250 korun). "Ve slevě" se objeví tituly jako Morrowind, Project Gotham Racing 2, Soul Calibur 2, Ghost Recon, Splinter Cell (i Pandora Tomorrow), Tony Hawk`s Pro Skater 4 a Underground a další, a to od března letošního roku.

Depeche Mode zazní v The Sims 2. Vydavatel Electronic Arts se pochlubil, že v novém datadisku k The Sims 2 zazní skladba od Depeche Mode přeložená do "simštiny". Konkrétně půjde o Suffer Well z alba Playing the Angel. "Simština" vznikla z experimentů z částmi ukrajinštiny a jednoho z jazyků používaného na Filipínách. Will Wright se nechal inspirovat i jazykem Navajo, používaným při šifrování během druhé světové války. Simštinu i Depeche Mode si budeme moct v datadisku Open for Business poslechnout od 2. března 2006.

The Elder Scrolls 4: Oblivion je gold! Nejnovější díl epické ságy vývojářů z Bethesdy je hotov a bude v prodeji v týdnu od 20. března. Jedna z nejočekávanějších her tohoto roku a pokračování Areny, Dagerfallu a Morrowindu se tedy konečně blíží na naše monitory.

Vyšel update na Counter-Strike Source. Čtyřicátý update přidává do hry Leet a SAS modely, opravuje chybu s možností překonávat krátké strmé svahy, vylepšuje animace low-violence modelů a ragdoll technologii. Efekt patche se projeví po restartu Steamu.

Diskuze (2) Další článek: Origami není přenosný Xbox

Témata článku: