STALO SE 23.1. - konec pěkných holek na E3?

Odzvonilo krásným hosteskám na E3? Entertainment Software Asociation, pořadatel jedné z největších herních výstav - E3, vydal upravená pravidla pro hostesky. Ta vylučují přítomnost nahých, polonahých, či jinak sexuálně vyzývavých hostesek či jiných živých modelů na výstavě. Nepřípustné jsou i plavky. ESA je zároveň jedinou instancí rozhodující o tom, co je a není přijatelné.

Staňte se ultimátním špionem. Na motivy chystaného teenagerského špionážního filmu The Stormbreaker se chystá stejnojmenná hra. Společnost THQ slibuje stealth akci z pohledu třetí osoby, akční závodění, intenzivní boje a minihry, stejně jako zachycení momentů z filmu. Hra by měla být vydána v létě tohoto roku na GBA a NDS.

Betatest Heroes of Might & Magic 5 byl spuštěn. Jak jste se mohli dočíst včera, spuštění betatestu očekávané strategie bylo pozdrženo. Nyní by už vše mělo být v pořádku, podrobnější informace naleznete zde.

Požár v Take 2. V sobotu vypukl v komplexu budov v New Yorku požár a mimo jiné zasáhl i kanceláře dceřiných společností Take 2, konkrétně 2K Games a Global Star. Požár vypukl ve třetím patře komplexu a díky mnoha volným prostranstvím se přes snahu hasičů rozšířil i o patro výš.

Kde to vře

Bojíte se u her? Báli jste se u her? Vzpomene te si na scénu, která vám nedala spát? Kdy jste se lekli tak, že jste se ještě pár dnů děsili svého stínu? Na Doupěcím fóru je místo, kde můžete právě na takové momenty zavzpomínat. Stačí se nebát a kliknout přesně sem.

Download

velikost: 20 MB
 
velikost: 60 MB
Váš názor Další článek: Policisté jsou proti 25 to life

Témata článku: , , , ,