STALO SE 23.9. - Těšíme se na 18. říjen

Grand Theft Auto se řítí na Xbox. Rockstar Games se chystají svůj kontroverzní, avšak velmi oblíbený titul, přinést na konzoli Xbox. GTA 3, Vice City a San Andreas budou pod názvem Grand Theft Auto: The Trilogy k dostání letos od 18. října. Stejný den firma uvede GTA: San Andreas Special Edition pro PS2. Na tomto DVD můžeme mimo jiné shlédnout dokument Rockstaru nazvaný Sunday Driver (Sváteční řidič).

Age of Empires 3 je gold! Microsoft a Ensemble Studios dokončily práce na nejnovějším pokračování legendární RTS série. Překrásná 3D grafika, Evropa kolonizující Ameriku v letech 1500-1850 a především "feeling" jedné z nejoblíbenějších strategických her - to vše na nás čeká ještě letos, konkrétně 18. října.

Konec softwarového pirátství na amerických univerzitách? Dva kongresmani během dvou týdnů nechají připravit studii, zabývající se stavem peer-to-peer pirátstvím na amerických vysokých školách. Republikán Lamar Smith a demokrat Howard Berman chtějí zjistit důvody různého úspěchu univerzit v boji proti sdílení nelegálního softwaru.

Předvánoční dárek od Nintenda. Společnost Nintendo oznámila, že od 7. října tohoto roku bude její handheld Nintendo DS k dostání za 89,99 liber (4000 korun), což je o deset liber méně než doposud. Od stejného dne budou v obchodech dvě verze Nintendogs za přibližně 99 liber (4300 korun).

Download:

Need for Speed - ukázka ze hry
velikost: 130 MB

Brothers in Arms: Earned in Blood - demo
velikost: 615 MB

Far Cry - developer kit
velikost: 32 MB

Ridge Racer 6 - ukázka jízdy
velikost: 40 MB

Váš názor Další článek: Pět minut s NFS: Most Wanted

Témata článku: , ,