Stalo se 24. 5. - PS3 s mohutnou podporou

Datadisk k Settlers již oficiálně. Již dříve jsme vás informovali o chystaném datadisku na Settlers: Dědictví králů, dokonce jsme vám řinesli i galerii, ale až dnes jej oficiálně ohlásil i distributor Ubisoft. Tak to aspoň máme jisté.

Autodesk podpoří PS3. Společnost Autodesk prohlásila, že bude podporovat PS3 společnosti Sony svými nástroji 3D Studio Max a různým middleware. Vypadá to, že se o kvalitu grafiky na PS3 opravdu bát nemusíme.

Metal Slug 4 a 5 dohromady. Distributor SNK Playmore se rozhodl, že bude čtvrtý a pátý díl střílečky Metal Slug prodávat dohromady za cenu jedné hry. Předpokládáme, že se u nás ke stejnému kroku odhodlá i GameLine.


Ducati World Championship. Závodní hra ze světa motocyklových okruhů pro začátečníky i profesionály - takto se označuje Ducati World Championship. Musíme si počkat, zda se podaří sliby dodržet.

Doom 3 má patch 1.3. Id Software vydali patch na verzi 1.3 pro jejich střílečku Doom 3. Ten by měl zase hru vylepšit spojení hry s datadiskem a použít v multiplayeru ochrany Pankbuster. Stáhnout jej můžete třeba na 3DGamers.

TZ:

Speed-Link připravuje unikátní 5.1 subwoofer systém. Full Metal 5.1 Systém upoutá nejen svým vysokým výkonem ale i elegantním designem. Je vhodným doplňkem pro domácí kino. Pohodlí zaručuje dálkové ovládání s vypínačem On/Standby, funkcí Mute, ovládáním basů, centrálních a zadních reproduktorů, virtuálního zvuku, původních nastavení a celkové hlasitosti.

  • Frekvence subwooferu: 35Hz-180Hz
  • Výkon subwooferu: 25W RMS
  • Frekvence satelitních reproduktorů: 180Hz-20kHz
  • Výkon satelitních reproduktorů: 10W RMS

Full Metal 5.1 subwoofer systém bude uveden na český trh v průběhu příštího měsíce. Více informaci na www.speed-link.cz.

 

Váš názor Další článek: Hideo Kojima - Budoucnost není v technologiích

Témata článku: , , , , ,