Stalo se 24. 6. - Splinter Cell i na dvou obrazovkách

Splinter Cell: Chaos Theory jde do obchodů. Distributor Ubisoft oznámil, že plíživá akce Splinter Cell: Chaos Theory má již hotovou i svoji verzi pro Nintendo DS, a tak ji dodává do obchodů v Severní Americe. Od úterý by měla být k dispozici, doufejme, že brzy bude i u nás.

Cofee break - simulace pracovní doby. Pokud nevíte, jak probíhá typická pracovní doba ulejváka, tak si počkejte na hru Cofee Break. Zde bude vaším úkolem proplouvat pracovní zátěží co možná nejelegantněji, bez zbytečné práce. Jen to pak nezkoušejte v reálném žívotě, kde není tlačítko save.

F.E.A.R. zase přesunut na podzim. Pokud pozorně sledujete oficiální stránky střílečky F.E.A.R., tak vám jistě neuniklo, že včera se datum vydání záhadně změnilo na letošní léto. Bohužel jásot brzy přešel, protože již dnes se vše vrátilo na staré podzim 2005.

Tony Tough 2 má stránky. Distributor Dtp ohlásil, že jsou v provozu oficiální stránky adventury Tony Tough 2: A Rake`s Progress. Dějově se jedná o předchůdce prvního dílu, takže si můžete užít dostatek zmatků, pokud jste jej hráli.

Milion kopií Madagascaru v obchodech. Activision viditelně velmi věří hře Madagascar na motivy stejnojmenného filmu, jenž právě přišel do kin. Rozhodli se totiž do obchodů dodat rovnou milion kopií tohoto díla, což je pro srovnání polovina všech prodaných krabic World of Warcraft.

Ape Escape 3 přinese i kus MGS. Slavná série akčních her Ape Escape z dílen Sony se dočká svého třetího dílu. Společně s ním můžeme očekávat i zábavnou minihru Metal Gear Solid: Snake Escape, která by měla ukázat, že konzole PS2 má stále co přinést.

TZ:

Speed-Link nabízí stylový subwoofer systém se dvěma satelitními reproduktory v elegantní černé a stříbrné barvě. Pomocí panelového dálkového ovladače lze dokonale ovládat hlasitost a basy. Možnost uchycení na stěnu.
 
Ambience 2.1 Systém, black

  

Ambience 2.1 Systém, silver

   

  • Modře svítící kontolka LED indikující zapnutí a vypnutí.
  • Výkon subwooferu: 13W RMS
  • Výkon reproduktorů: 6W RMS
  • Frekvence: 40Hz - 22 kHz
  • Cena 1499 Kč

Více informací a možnost zakoupení na www.speed-link.cz

Download:

War World - video
velikost: 40 MB
 
War Chess - demo
velikost: 17 MB
 
Volkswagen Golf Racing - video
velikost: 75 MB

Phantasy Star Universe - video
velikost: 27 MB
 
Project Gotham Racing 3 - video
velikost: 10 MB
 
The Incredible Hulk - video
velikost: 380 MB

Enemy Territory: Quake Wars - video
velikost: 60 MB
 
Dark Space - demo
velikost: 37 MB
 
Heroes of Might and Magic 5 - video
velikost: 25 MB

Váš názor Další článek: Wild Earth - fotografem v africké divočině

Témata článku: , , , , , ,