Stalo se 2.5. - Morrowind za 14 minut

Dohrát nějakou hru za 14 minut, to je skutečně heroický výkon. Zvláště jedná-li se o rozsáhlé RPG, jak je tomu v případě The Elder Scroll III: Morrowind. Ryan Bennit to ale dokázal; že jeho výkon není jen tak nějakým plácáním vody můžete zjistit i vy sami, když zabrousíte na tuto stránku, kde najdete mimo jiné i video, které jeho rychlé dohrání dokumentuje.

Společnost VU Games dnes ohlásila, že očekávaná gangsterka Scarface nakonec vyjde až během příštího roku. Důvod je prostý - nestihly by se udělat konverze pro další generací konzolí.

Polská sci-fi akce SpecForce se konečně dočkala své vlastní homepage. Neváhejte a navštivte ji; je plná nových informací, objevuje se na ní více jak minutu dlouhé video a také několik nových obrázků.

Island of Living Dead je také hra z polských luhů a hájů, narozdíl od výše zmíněné SpecForce o ní ale prozatím moc nevíme. Není se však čemu divit, hra byla ohlášena teprve nedávno a studio Techland, mající titul na svědomí, chystá první oficiální prezentaci logicky až na blížící se E3. Prozatím víme jen to, že IoLD bude FPS akce plná mutantů.

Tahová strategie Supreme Ruler 2010 je ve fázi GOLD. Všichni fanoušci tahovek se mohou těšit na 10. květen, kdy se hra dostane na pulty obchodů.

O akčním RPG Borderzone jste poprvé mohli slyšet už před dvěma roky, od té doby se ale nové informace prakticky neobjevily. Na Worthplaying se ale dnes objevila sada nových obrázků, která potvrzuje, že se na hře ještě sále pracuje.

A jako třešínku na dortu vám přinášíme minutové video z multiplayerové akce Battlefield 2. Stahujte z 3DGamers.

Download:

Mapa do Warcraft 3
velikost: 135 kB

Váš názor Další článek: Co se může stát World of Warcraft

Témata článku: , , ,