STALO SE 25.1. - Quake 4 za hubičku

Konami nabízí výhodnou předobjednávku MGS3: Subsistence. Pokud si hru předobjednáte teď, dostanete navíc bonusové DVD Metal Gear Saga s doplňkovým obsahem, jako je například půlhodinový film MGS History, Hideo Kojima mluvící o MGS4 na PS3, spousta trailerů a další.

Resident Evil 4 míří na PC. V poslední době se objevily neoficiální informace naznačující, že nový díl slavné ságy vyjde i na PC. Představitelé Capcomu včera informaci potvrdili, nicméně s tím, že se bude jednat o produkt třetí strany. K podobnému řešení sáhla firma v případě nedávného titulu Onimusha 3.

Vrhněte se do olympijské vřavy. 2K Sports chystá hru k příležitosti 20. zimních olympijských her Torino 2006: The Official Video Game. Vyjít by měla už 27. ledna.

Dance Dance Revolution se stane součástí výuky tělocviku. Konami se pochlubila tříletým partnerstvím se 765 školami v Západní Virginii, který povede k doplnění hodin tělesné výchovy jejich hrou Dance Dance Revolution.

Quake 4 se dočkal slevy. Český distributor CD Projekt oznámil zlevnění přední FPS na 899 Kč (1199 Sk). Hra se za tuto cenu začne prodávat během následujících deseti dní. Brzy by měly příkladu Quake 4 následovat další tituly.

Download

Dragon Quest 7 - trailer 1
velikost: 25 MB

velikost: 35 MB
 
velikost: 13 MB
 
velikost: 4 MB
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 10 MB
 
velikost: 9 MB
 
velikost: 34 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 30 MB
Váš názor Další článek: Japonské žebříčky - 2. týden

Témata článku: , , , , , , ,