Stalo se 2.8. - demo FEAR v pátek, Blizzard North končí

Blizzard North končí. Společnost Blizzard nedávno do světa vypustila překvapivou informaci: pobočka Blizzard North sídlící v Severní Kalifornii ukončila svou činnost. Většině zaměstnanců bylo nabídnuto místo v centrále v Jižní Kalifornii, kde se už započaly práce na doposud neohlášeném PC projektu (spekuluje se o Diablu 3).

Kdy vyjde demo očekávané akce F.E.A.R.? FPS jménem F.E.A.R. se dočkal skvělého multiplayerového dema, o tom singleplayerovém se ale bohužel prozatím mlčelo. To je již však minulost; dočkáme se v pátek!

Meteos nabírá směr Evropa. Logický rychlík pro Nintendo DS jménem Meteos po své nadmíru úspěšné premiéře v USA brzy zamíří i na evropský trh. Konkrétně by si fanoušci logických hříček měli v kalendáři zakroužkovat 23. září letošního roku.

Sam a Max opět na scéně? Oldschoolová point-and-click adventura Sam & Max od Lucasarts se v současné době měla dočkat pokračování, avšak Lucasarts vývoj nedávno pozastavili. Steve Purcell, původní tvůrce Sama a Maxe, však v nedávném rozhovoru naznačil, že by se fanoušci přeci jen v budoucnu měli dočkat pokračování této klasiky.

Unikátní soutěž v Battlefield 2. Na serverech hry Battlefield 2, které jsou poskytovány společností Speakeasy a Game Daemons, dnes odstartovala soutěž o věcné ceny (grafické karty řady 6 od Nvidie, počítače Alienware, periferie apod.), jenž trvá do 23. října. Na této stránce se mohou přihlásit hráči z celé zeměkoule a pokusit se tak vyhrát ceny v hodnotě $20.000.  

Váš názor Další článek: Kdy vyjde The Sims 2: Nightlife?

Témata článku: , , , , , , , ,