STALO SE 28. 2. - Herní Chodník slávy

Chibi-Robo i v Evropě. Hra na uklízení Chibi-Robo z dílen tvůrce legendární herní postavičky Maria už má jasný termín, kdy má přijít na pulty obchodů v Evropě. Mělo by se tak stát 26. května tohoto roku.

SWAT v obchodech. Datadisk pro taktickou akci SWAT 4 s podtitulem The Stetchkov Syndicate se dostal z výrobny a připravuje se na vniknutí do obchodů ještě v tomto týdnu.

Otevřeno pro obchody. I The Sims 2 vydali svůj datadisk, v tomto případě se však jedná o Open for Bussines, který by měl do hry přinést novinky spjaté právě s vyděláváním hromady peněz, čili pokusit se vaše herní svěřence zabavit mimo bezpečí a pohodlí jejich virtuálního domova.

Kobky se otevírají. MMORPG Dungeons and Dragons Online: Stormreach se probojovalo až na pulty obchodů. Turbine a Atari mohou doufat, že po úspěšné betaverzi se jim podaří nalákat ještě více hráčů.

Všude jen černo. Do obchodů se dostala i střílečka pro PS2 s úderným názvem Black. Uvidíme, zda se ničení okolí, které je jedním z největších lákadel, bude nakonec líbit dostatečně.

Šestice nových hvězd na Chodníku her. Stejně jak mají filmové hvězdy svůj odlesk na Chodníku slávy, mají podobná ocenění i hvězdy herního nebe. Letos se vyznamenání dočká šestice vyvolených, za celoživotní přínos Sid Meier s Johnem Carmackem, Lara Croft za svoji oblíbenost jako hrdinka a za hry Final Fantasy, Everquest a Starcraft.

Download:

velikost: 630 MB
 
velikost: 60 MB
 
velikost: 8 MB
 
velikost: 9 MB
Váš názor Další článek: DotA tříčlenných týmů v Battlezone

Témata článku: , , , ,