STALO SE 28. 3. - záplava patchů

Sešité civilizace. Vesmírná strategie Galactic Civilizations II: Dread Lords se dočkala patche na verzi 1.1. Ten přináší řadu oprav, vylepšení a vyvážení hry.

Záplata na nafukovací člun. Evropský patch vyšel i na budovatelskou strategii RollerCoaster Tycoon 3: Soaked!, přičemž má pomoci zasazení nového rozšíření Wild!

Nová brnění ve WoW. Blizzard vydal patch 1.10 na svoji MMORPG World of Warcraft, čímž přidal do hry nové vzhledy brnění, počasí a upravil několik drobností.

Třesoucí se patch. Patch vychází i z dílen id Software, tentokráte na Quake 4. Přináší hru do verze 1.1 a přidává mnohé novinky, včetně čtveřice profesionálních map pro multiplayer.

Bojiště plné záplat. Electronic Arts se přidali k záplavě patchů a přihodili jeden pro svoji střílečku Battlefield 2, konkrétně verzi 1.22, jež by měla zvýšit stabilitu hry.

Kde to vře?

Nejen normálními diskuzemi živ je člověk a tak se parta nadšenců na fóru rozhodla, že si popovídá v jedničkách a nulách. Však se podívejte sami, jak jim to jde v tématu Diskuze pouze pomocí binárního kódu. Games, OT atd., najdete tam i překladač.

Váš názor Další článek: Silent Hill kompletně i v ČR

Témata článku: