Stalo se 29. 8. - miliony jsou všude

Climax rošiřuje studio v LA. Erik Gloersen se stal novým vedoucím Los Angelského studia Climaxu a vytvořil tým odborníku známých třeba z Medal of Honor, GoldenEye, Call of Duty a Spidermana.

Nexuiz má patch. Volně šiřitelná střílečka Nexuiz se dočkala update na verzi 1.2, která přináší CTF a Domination mody a další vychytávky.

Mario Superstar Baseball odpálen do obchodů. Pokud vlastníte Nintendo Gamecube a máte rádi baseball, tak se vám zalíbí že Mario Superstar Baseball vyráží do světa na pultech obchodů.

Namco a Sony se dohodli. Společnost Namco se dohodla se Sony BMG, se kterou byla ve sporu kvůli zvuku Pac-Mana v nahrávce Lil Flipa.

Funcom má zase balík peněz. Provozovatel Anarchy Online, společnost Funcom, má zase o peníze postaráno, protože je dostala od Nordic Venture Partners jako investici pěti milionů liber. Můžeme tak očekávat Age of Conan: Hyborian Adventures bez problémů.

Dynasty Warriors 5 je gold. Distributor KOEI oznámil, že akční hra Dynasty Warriors 5 se dostala do gold fáze a bude v obchodech od 13. září.

Call of Duty 2 ponese dobré hlasy. Activisionu se podařilo pro svou střílečku Call of Duty 2 a Call of Duty 2: Big Red One zajistit celou plejádu holywoodských herců na namluvení.

Až nás budou milióny. To už si mohou říkat hráči World of Warcraft, kterých je podle posledních zpráv Blizzardu přes 4 miliony na světě.

Váš názor Další článek: Nintendo posiluje vlastní pozici

Témata článku: , , , ,