Stalo se 30. 6. - Proměny ve světě Guild Wars

Nibiru opraveno. Adventura Nibiru: Posel Bohů dostala od svých tvůrců první záplatu, která by měla opravit problémy s grafickými kartami od nVidie. Karty série 6600 již budou hru zobrazovat správně po instalaci patche ze stránek Future Games.

Premier Manager 2005-2006. Zoo Digital oznámili pokračování jejich série Premier Manager, tentokráte pro ročník 2005/2006. Můžeme se údajně opět dočkat aktuálnějších soupisek týmů a reálnějšího dění jak na trávníku, tak i mimo něj.

Guild Wars se změní. Vývojáři ArenaNet se rozhodli udělat nějaké změny v systému odměn v jejich MMORPG Guild Wars. Dříve bylo potřeba být pilný jak v PvP, tak i v kooperativním multiplayeru, nyní bude stačit specializace i v jedné z oblastí.

Pilot Down má datum vydání. Oblíbenou kategorii her na přežití rozšíří 19. srpna příběh kopilota z druhé světové války Pilot Down: Behind Enemy Lines.  Hra je chystána pro PC, PS2 a Xbox

Sigma Star Saga je gold. Distributor Namoc dnes oznámil, že arkádová střílečka Sigma Star Saga dosáhla gold fáze. Tato hra kombinuje klasické 2D scrollovací střílečky se zajímavým příběhem. Na pulty se ve verzi pro GBA dostane již v letošním srpnu.

Váš názor Další článek: Blíží se třetí Xenosaga?

Témata článku: , , , , ,