GTA

Stalo se 30.4. - kdy vyjde Battlefield 2, GTA:SA má homepage a další

Podle posledních informací bychom se očekávané akce Battlefield 2 měli dočkat již 17. června. Ještě před tím nás ale čeká prezentace na herním veletrhu E3 a pokud vše půjde tak, jak má, tak i demoverze, jejíž vydání autoři plánují zhruba na stejný termín.

Světlo světa spatřil první patch pro očekávanou strategii Empire Earth 2. Opravuje mimo jiné problémy s GameSpy klientem a přidává možnost automatické aktualizace. Stahujte z 3DGamers.

Společnost Sony oficiálně potvrdila to, že se dočkáme i stříbrného provedení konzole PStwo. Na trh by se měla dostat již 13. května, tedy naprostou shodou náhod přesně v den, na kdy je plánována první oficiální prezantace Xboxu 2. Sony se od jakýchkoli konkurenčních bojů samozřejme distancuje a tvrdí, že jde o již delší dobu naplánovaný termín...

Tvůrci populární strategie Codename Phanzers ze studia Stormregion představili svou novou hru. Na čem tedy krom pokračování pro CP pracují? Zatím víme pouze název - Rush to Berlin - více informací by měla přinést blížící se výstava E3.

Společnost UbiSoft zveřejnila zajímavou finanční zprávu, krom pozitivních čísel a informací o prodejnosti jednotlivých titulů v ní můžete najít i seznam titulů, které se v nejbližší době chystají na trh. O podrobnostech vás budeme informovat v dohledné době, podstatné je ale to, že se Francouzům konečně daří.

Hra Con pouze na PSP. Vývojáři ze SCEA se rozhodli, že jejich 3D mlátička Con bude pouze pro PSP. Pokud se tedy chcete vrhnout do světa ilegálních zápasů, nezbyde vám, než si tento handheld pořídit.

Blizzard připravil pro hráče strategie Warcraft 3 další mapu. Tentokráte se jmenuje Shrine of the Ancients a měla by být připravena pro hru jeden na jednoho. Přineseme vám ji, jakmile to bude možné, nedočkavci mohou zkoušet přetížený server Blizzardu.

Chcete vidět, jak bude vypadat Lara v dalším díle série Tomb Raider s přídomkem Legend? Stačí sklouznout myší do sekce downloads a podívat se na video přímo ze hry.

Očekávaná akce GTA: San Andreas se kvapem blíží na monitory našich konzolí a tvůrci konečně zprovoznili homepage hry pro PC verzi. Když na ni zavítáte, dozvíte se nejen prakticky všechno o titulu samotném, ale můžete se i pokochat novými obrázky v tamní galerii.

Download:

Tomb Raider: Legend - video
velikost: 8 MB
 
SWAT 4 - video
velikost: 35 MB
 
Spec Force - video 4
velikost: 30 MB

Dungeon Lords - intro
velikost: 18 MB
 
Cold Winter - video (18+)
velikost: 1,4 MB
 
Cold Winter - video (18+)
velikost: 1,6 MB

Atelier Iris - video
velikost: 27 MB

Váš názor Další článek: Civilizace 4 - detaily o novém přírustku do legendární série

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,