STALO SE 31.1. - nová FPS od tvůrců Far Cry

Procvičte si mozek s NDS. V Japonsku Brain Age a Big Brain Academy během prvního měsíce prodeje dosáhly více jak milionu prodaných kusů a fenomén se chystá zaútočit i na zbytek světa. Hry obsahují různé krátké logické, analytické, početní a další úkoly, zadávání odpovědí je díky dotykovému displeji handhaldu příjemné. Hry vychází 17. dubna, respektive 30. května.

Chystají se noví Warlords. Společnost Infinite Interactive oznámila práce na Warlords 5. Hra je zatím v rané fázi vývoje a nejspíše nevyjde v tomto roce. Zatím není ani znám distributor a z bližších informací je jasné jen to, že nový titul by měl být přátelský pro tvorbu modifikací. Současně se chystají Warlords: Champions pro PSP a NDS.

Warhammer 40k se dočká druhého datadisku. THQ a Relic Entertainment chystají na konec roku další přídavek pro atraktivní strategii. Datadisk bude obsahovat rozšíření single i multiplayeru a dvě nové rasy, jež rozšíří celkový počet frakcí na sedm.

Tvůrci Far Cry připravují novou FPS. Crytek slibuje zcela nový zážitek z hraní FPS ve své nové hře jménem Crysis. Hlavními atributy má být upravování zbraní a brnění a boje v dynamickém prostředí ničivé mimozemské invaze. Crysis bude pohánět nový CryENGINE 2.

Váš názor Další článek: Metal Gear Solid a Silent Hill comics

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,