STALO SE 3.2. - S.T.A.L.K.E.R. odložen

S.T.A.L.K.E.R. byl odložen na rok 2007. Před časem z různých zdrojů vzešly neoficiální informace popisující problémy s dlouho očekávaným revolučním titulem. Některé z nich dokonce naznačovaly, že S.T.A.L.K.E.R. nikdy neopustil fázi raného vývoje a obecných konceptů, podle jiných zase prý vydavatel THQ řekl, že hra musí vyjít v tomto roce bez ohledu na konečnou podobu. Společnost však nyní oznámila odklad vydání S.T.A.L.K.E.R.a na příští rok.

Předobjednávejte 24: The Game. 2K Games rozběhly předobjednávky své hry na motivy úspěšného televizního seriálu s Kiefrem Sutherlandem v hlavní roli Jacka Bauera. Pokud si předobjednáte PS2 verzi hry, dostanete i hru na mobilní telefony 24 a 4 exkluzivní tapety na mobil.

Championship Manager 2006 má datum vydání. Populární manager se dočká svého nového dílu 31. května tohoto roku. Jako jediný bude obsahovat smlouvy uzavřené ještě letos v lednu.

Vychází Dungeon Lords Collector`s Edition. Nápaditému RPG Dungeon Lords v době jeho vydání ubližovalo velké množství chyb a viditelně nedodělaných věcí. Sběratelská edice obsahuje všechny doposud vydané updaty, stejně jako mnoho nových předmětů, nestvůr, lokací, kouzel a úkolů, takže pokud vás RPG ze staré školy zaujalo, můžete mu právě teď dát šanci.

Chystá se pokračování akčního RPG Boiling Point. Vývojáři z Deep Shadows se rozhodli vytvořit další díl povedeného titulu. Designéři a scénáristé se dokonce vydali na Kubu pro sběr inspirujícího materiálu a velkého množství fotografií, což má hře přinést tu pravou atmosféru Latinské Ameriky.

Diskuze (1) Další článek: GALERIE: Moto GP 06

Témata článku: ,