STALO SE 3.5. - hra nevpuštěna na E3

Milionová království. Společnost Square Enix oznámila, že její hra Kingdom Hearts 2 dosáhla hranice milionu prodaných kusů v Severní Americe a tento počet nadále roste.

Tremblay od Ubisoftu neprojde. V půlce dubna ohlásila společnost Vivendi, že zaměstnala dřívějšího COO Ubisoftu Trembalye. Ten se stal obětí vlastního postoje, který u Ubisoftu prosazoval, když tvrdil, že by zaměstnanec měl podepsat při odchodu smlouvu zavazující jej k roční nečinnosti v branži. Ač nic takového nepodepsal, Ubisoft se snaží u soudu vymoci nemožnost jeho práce u Vivendi.

Comics z Pekelné brány. Společnost Namco Bandai Holding oznámila, že se chystá pro svoji hru Hellgate London comics, který by vyprávěl příběh na pozadí hry.

Vyhnáni z E3. Hře Naughty America: The Game bylo zakázáno prezentovat se na Electronic Entertainment Expo v Los Angeles, protože tato internetová seznamka je údajně příliš zaměřena na dospělé.

Activision získali Bonda, Jamese Bonda. Společnost Activision se může chlubit, že získala od MGM Interactive licenci na hry podle filmů s Jamesem Bondem. Tuto licenci nedávno opustili Electronic Arts, protože jejich tituly nedosahovaly očekávaných výsledků.

Diskuze (1) Další článek: Nové pohlednice z Neverwinter Nights 2

Témata článku: , , ,