Stalo se 4.8. - Resident Evil 5 se představuje

Ubisoft získal práva na svět Might and Magic. Nedávno získanou licenci na svět Might and Magic, jenž původně byl duchovním vlastnictvím společnosti 3DO, hodlá využít v nadcházející first-person akci s názvem Dark Messiah. Vývoje se zhostil tým Arkane Studios, jenž je znám svým RPG Arx Fatalis a pro Dark Messiah využijí výborných vlastností Source enginu (Half-Life 2).

PC verze Gauntlet: Sorrows zrušena. Z rozhovoru na zahraničním webu 3dGamers vyplynulo, že předělávka RPG coin-up akce Gauntlet: Seven Sorrows definitivně nevyjde pro platformu PC. Důvody nejsou známy, ačkoliv se spekuluje o souvislosti s odchodem dvou předních vývojářů Johna Romera a J.E. Sawyera. Verze pro PS2 a Xbox jsou nicméně stále ve vývoji. 

Resident Evil 5 odhalen. Jun Takeuchi, producent společnosti Capcom, konečně promluvil ohledně nového přírůstku do populární série Resident Evil. Telegraficky: hra je plánována pro konzole nové generace Xbox 360 a PS3, můžeme tedy počítat s opravdu realistickou grafikou. Hra by měla být také velmi nelineární. 

STALKER opět odložen! Vývojáři z GSC Gameworld si z nás opravdu dělají šoufky! Jejich netrpělivě očekávaný projekt STALKER, na motivy knihy bratří Strugackých Piknik u cesty (film od Tarkovského byl také skvělý), byl opět odsunut, tentokrát na duben 2006. Jestli vás již nebaví čekat, přečtěte si knihu nebo shlédněte stejnojmenný film, rozhodně neprohloupíte.

Splinter Cell: Chaos Theory patch 1.04. Pro příznivce špionské akce se Samem Fisherem v hlavní roli tu máme potěšující zpŕavu. Patch, který opravuje chyby se Shader modely 2.0 na kartách ATI je konečně venku, stahovat ho můžete zde.

Váš názor Další článek: Call of Duty 2 - válka na vlastní kůži

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,