Stalo se 5. 5. - Vzestup království, Xbox 2 a další zprávy!

Rising Kingdoms - fantasy táhne. Haemimont Games chystají realtime strategii Rising Kingdoms. Pro příznivce připravili oficiální stránku, kde mohou najít podrobnosti. A nebo stačí zabrousit do downloadů, kde už na vás čeká trailer.

Dungeon Lords jsou v obchodech. Jak jsme už dříve informovali, Dungeon Lords jsou už opravdu v obchodech. Vývojáři jen ve spěchu nestihli aktualizovat své stránky. Takže se můžeme brzy těšit.

Shattered Union - akční tahovka. 2K Games oznámili přípravu tahové strategie, která by měla být naplněna akcí a nést titul Shattered Union. Jak se jim podaří skloubit akčnost s tahovostí, to nám zatím není jasné.

Vyhláška o násilí neprošla. Jak jsme se dříve zmiňovali o návrhu na zákaz násilných her v Kalifornii, tak tato vyhláška neprošla hlasováním kvůli různým zřejmým chybám.

Necromania: Traps of Darkness v obchodech. Strategická akce Necromania, kde se konečně dostáváte do role záporňáků, si konečně vybojovala své místo i v obchodech v USA. Tuto hru bude v Americe distribuovat Strategy Fist. Cinemaxu tímto gratulujeme k dalšímu úspěchu českých vývojářů.

City of Heroes Issue 4: Colosseum. MMORPG City of Heroes se dočká po roce svého provozu již čtvrtého datadisku. Ten přinese dlouho očekávané PvP arény, kde budete moci změřit síly svého hrdiny s ostatními.

Stolen bude rychlejší. Drobných vylepšení se mohou dočkat fanoušci hry Stolen, neboť jejich oblíbenec se dočká patche v887, který by měl zvýšit výkon hry a tím i množství snímků za sekundu.

Xbox 2 a jeho gamepad. Na této stránce si můžete prohlédnout další utajované obrázky související s novou konzolí Microsfotu Xbox 2 (nebo také Xbox 360). Ačkoliv gamepad, jenž je zde ukazován, je vybaven černým kablíkem, stále se spekuluje o tom, zda budou ovladače nakonec s ocáskem nebo bez něj.

Unreal 3 engine má zakázku. Vývojářské studio Timegate, jenž proslulo především strategií Kohan, nyní pracuje na nové FPS Section 8. Bez zajímavosti rozhodně není to, že Section 8 poběží na Unreal 3 enginu, jelikož Timegate uzavřeli licenční smlouvu s firmou Epic. 

E3 lineup od SNK. Společnost SNK Playmore USA dnes uveřejnila svůj lineup připravovaných her, jež budou prezentovány na blížící se výstavě E3. Přehledný seznam a bližší popis oněch titulů, které si užijí především majitelé konzolí (Xbox a PS2) a handheldů, si můžete prohlédnout zde. 

Datadisk k populární MMORPG hře Asheron´s Call 2 s podtitulem Legions, jenž je v těchto dnech v amerických obchodech, dorazí do Evropy 6. května. Oznámila to dnes společnost Turbine, která na hře pracuje. Kromě stovek nových předmětů a skillů se dočkáme i zbrusu nového kontinentu Knorr a tajemné rasy Empyreanů. Více jsme o datadisku napsali zde.   

Logo Xbox 2. Kachna nebo fakt? Dokud se nevyjádří Microsoft tak jsme na vážkách, ale takhle by mělo vypadat logo nové billovy herní krabičky.

Detaily o Serious Sam 2. Nedávno jsme vás informovali o pokračování chorvatské FPS Serious Sam, avšak bez přesnějších detailů o samotné hře. Pokud nechcete čekat na naši reportáž z E3, máte možnost si o Serious Sam 2 přečíst zde.

Download:

Rising Kingdoms - video
velikost: 35 MB
 
SCAR - demo
velikost: 200 MB
 
Metal Combat - video
velikost: 16 MB

Black Hawk Down - video
velikost: 30 MB
 
Alan Wake - video
velikost: 20 MB

Váš názor Další článek: Galerie: screenshoty z NHL 2006

Témata článku: , , , , , ,