Stalo se 5.6. - Take-Two ve ztrátě

Bomberman DS až v říjnu. Původně měl klon slavného Bombermana pro Nintendo DS na trh dorazit už tento měsíc, z neznámého důvodu si ale nakonec budeme muset počkat až na říjen.

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth odloženo. Další hra, jejíž datum vydání bylo posunuto -tentokrát však až na letošní Vánoce. S odložením bohužel přišla i špatná zpráva pro počítačové hráče; nakonec se totiž dočkají pouze majitelé PS2 a Xboxů.

Take-Two ve ztrátě. Společnosti Take-Two se sice v poslední době podařilo navýšit prodej svých titulů o 45%, nezabránila však ztrátám. Firma se ale naštěstí nedostala moc hluboko do červených čísel, prozatím její ztráty činí "pouze" 8,2 milionů dolarů.  

Killer 7 a Geist odloženo. Výčet odložených her nám ale bohužel ještě nekončí; další dvojice her však naštěstí byla odložena pouze o několik týdnů. Konkrétně Killer 7 by se v obchodech měl objevit 7.7., FPS jménem Geist bylo odsunuto na srpen.

Jaws Unleashed má homepage. Originálních akcí není mnoho, a tak je každý neotřelý titul vítán. A Jaws Unleashed originálně vypadá, čehož důkazem je i nově spuštěná homepage, kterou najdete na adrese http://www.jawsthegame.com/. Máme se na co těšit.

Váš názor Další článek: Stalo se 4.6. - Nintendo má vlastní komiks

Témata článku: ,