STALO SE 6.1. - Jak se daří Take 2

Take 2 bilancuje a plánuje. Prodeje jednoho z předních vydavatelů dosáhly ve fiskálním roce 2005 1,2 miliard dolarů (necelých 29 miliard korun), z čehož je 308 milionů dolarů (7 miliard korun) za poslední čtvrtletí. Dále byl oznámen posun dvou titulů z prvního na druhé čtvrtletí 2006, a to College Hoops 2k6 a Top Spin 2. Mezi oznámenými hrami byla například konverze GTA: Liberty City Stories na (s největší pravděpodobností) PS2.

Multiplayerový betatest FPS Timeshift. Společnost Saber Interactive vyvíjí originální akční hru, v níž budete k dosažení svých cílů ovládat čas. Vše bude samozřejmě podáno prostřednictvím nejnovějších grafických technologií a pokud vás zajímá víc, můžete se zkusit zapojit do veřejného betatestu.

Sběratelská edice Battle for Middle-earth 2. Speciální verze BFME2 vyjde současně s běžnou verzí už v únoru. Sběratelská edice bude obsahovat bonusové DVD s videi, plakát, mapu Středozemě a maličkosti ve hře, jako například další mapy či třeba draka chrlícího oheň coby jednotku použitelnou v boji.

Street Fighter míří na Xbox 360. Capcom oznámil, že pracuje na Street Fighter 2 Hyper Fighting. Kromě řady offline módů a klasických žebříčků a podobně bude hra především využívat multiplayerových možností nového Xboxu.

Download

Full Throttle - film
velikost: 60 MB

velikost: 30 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 20 MB
 
velikost: 30 MB
 
velikost: 55 MB
Váš názor Další článek: Chystá se speciální FF XII PS2 pack

Témata článku: