STALO SE 6.3. - Gothic 3 na Xbox 360

Prostor na E3 je vyprodán. Plochu pěti hektarů všech pěti hal Los Angeles Convention Centra si rozebralo více jak 400 vystavovatelů. Electronic Entertainment Expo 2006 se uskuteční od 9. do 12. května jako obchodní událost patrně bez přístupu veřejnosti.

Bude Gothic 3 na Xbox 360? Prezident firmy Jowood Albert Seidl oznámil, že od nejmenovaného severoamerického vydavatele firma obdržela nabídku několika milionů dolarů za výrobu xboxové verze připravovaného RPG Gothic 3. Žádné další informace nebyly zveřejněny, včetně toho, zda se má jednat o Xbox či Xbox 360. Vzhledem k technickým specifikacím hry je však verze pro next-gen konzoli pravděpodobnější.

Odhalen soundtrack k Driver: Parallel Lines. Atari se pochlubila hudbou z chystaného pokračování akčně závodní hry Driver. Na soundtracku plném hip-hopové, punk rockové a taneční hudby najdeme jak licencované tracky, tak skladby vytvořené speciálně pro hru. Mezi interprety zazní jména jako Public Enemy, Suicide, Paul Oakenfold, David Bowie, Blondie, Iggy Pop či Funkadelic.

Váš názor Další článek: THQ získali Juiced Games

Témata článku: , ,