Stalo se 8. 8. - Hvězdy září nad FIFA 2006

Sony žaluje Lik Sang. Společnost Sony Computer Entertainment podala žalobu na internetový obchod Lik Sang.com proto, že prodával ve Velké Británii handheld PSP před jeho oficiálním uvedením na tamní trh.

Vzhůru do zimy 2006. Cold Wood Interactive oznámili práce na Ski Racing 2006. Očekávat můžeme klasickou kombinaci sjezdových disciplín - sjezd, slalom, obří slalom a super-G.

FIFA 2006 má své hvězdy. Electronic Arts ohlásili uzavření smlouvy s fotbalisty pro obal FIFA 2006. Z pultů na nás bude shlížet Wayne Rooney a Ronaldinho a to opět na podzim.

Sacred Underworld se dočkává patche. Akční RPG Sacred Underworld z dílen Ascaronu získává nový patch, který hru vylepší do verze 2.24 a výrazně upraví hratelnost a chyby hry pro více hráčů.

Live for Speed patchuje. I Live for Speed si jede pro nový patch, který vychytává drobné nedostatky a verzi S2 vylepšuje na 0.5P2

Pokračujme za Boiling Point. Ke střílečce Boiling Point se chystá přídavek, jak potvrdili vývojáři z Deep Shadows. Zda se bude jednat o přídavek, nebo plnohodnotné pokračování, rozhodne teprve distributor.

Download:

Gods: Lands of Infinity - ukázka země elfů 
velikost: 35 MB

velikost: 35 MB
Váš názor Další článek: Quake 4 v přímém přenosu

Témata článku: , ,