STALO SE 9.1. - přídavek ke Guild Wars

Oznámen datadisk ke Guild Wars. Guild Wars: Factions přidají do hry dvě nové profese (assassin a ritualist), 25 nových schopností, 6 setů brnění pro každou profesi a celou kampaň zasazenou do nového kontinentu Cantha. Datadisk bude stand-alone (nebude tedy vyžadovat původní hru), ale bez původních Guild Wars bude k hraní k dispozici jen nový kontinent.

Nahrávejte rádio se svým PSP. Pokud posloucháte internetová rádia, možná jste zatoužili si některé skladby nahrát. Ani na PSP to už nebude problém. X-OOM Software odhalila X-OOM Music on PSP, softwarovou utilitu, která umožní nahrávání internetového rádia přímo do handheldu.

Take 2 získal autory SWAT4. Vydavatel Take 2 oznámil zisk nezávislého vývojářského studia Irrational Games, autora SWAT4, Tribes Vengance či Freedom Force. Vývojáři nyní pracují na projektu Bioshock pro PC a next-gen konzole, jenž vyjde pod křídly Take 2. Irrational Games paradoxně současně vytvářejí datadisk ke SWAT4, jež bude distribuovat Vivendi.

Betatest nové online hry Seed. Společnost Runestone Game Development oznámila, že přijímá uchazeče o betatest svého revolučního massive multiplayer titulu. V Seed se ocitnete v mimozemském světě, kde se lidská rasa zoufale snaží o přežití v systému kolonií. Hra vyjde v dubnu letošního roku, betatest bude spuštěn 1. února. Více informací naleznete na homepage.

Váš názor Další článek: Nejprodávanější hry ve Velké Británii

Témata článku: , , , ,