Stalo se 9.6. - státi se Někým

Staňte se bohem! Společnost Lionhead dává všem hráčům možnost stát se součástí jejich nového projektu Black and White 2 (dočkáme se na podzim 2005). Do neotřelé soutěže se můžete přihlásit zde a pokud budete dostatečně kreativní a ukážete autorům jak moc se na B&W 2 těšíte, váš obličej se v nadcházející hře zaručeně objeví!

Staňte se taky zombií! Pokud se vám zrovna nezamlouvá stát se řeckým hrdinou v Black and White 2, můžete zkusit obdobnou soutěž na oficiální stránce hry City of the Dead. Jediné co musíte splňovat je šeredný vzhled, zastrašující výraz... no zkrátka se musíte tvářit jako zombie! Vítězná fotka se pak zapracuje do samotné hry.

GamingFM. Odkaz na herní rádio GamingFM se objevil na blogu Jana Modráka. Vybrat si můžete ze čtyř stanic, na nichž se hrají pecky nejen z 8-bitových a 16-bitových konzolí, ale také z moderních herních systémů jako PS2, Xbox či PC. Poslech probíhá streamovaně hned ve dvou kvalitách pro rychlejší a pomalejší připojení.

Level 127. Časopis Level bude ve svém příštím čísle obsahovat rovnou dvě plná DVD (dema, plná hra Castle Strike, klient Lineage 2), přičemž druhé médium bude speciálně zaměřeno na výstavu E3 a ukázky z ní. Level 127 však bude mít zpoždění; nevyjde v pátek ale až příští pondělí, za což se redakce Levelu omlouvá. 

 

Váš názor Další článek: Halo - jenom hry nestačí

Témata článku: