STALO SE: Metal Gear Solid 3: Subsistence v obchodech

Začíná zlatá válka. Společnost Atari oznámila, že datadisk na její strategii strategie Act of War: High Treason dosáhla gold fáze a brzy se naskytne v prodeji.

Daxter létá sám. Daxter, vedlejší hrdina Jak and Daxter, se konečně dostává do hlavní role v superhrdinské akci Daxter, která právě dorazila do obchodů pro PSP.

Přijel nám Driver. Atari dodali na pulty obchodů akční závodní hru Driver: Parallel Lines, jak ve verzích pro PS2, tak i pro Xbox.

První přídavek pro DDO. MMORPG Dungeons and Dragons Online: Stormreach dostane první přídavný modul Dragon`s Valut. Jak už jméno napovídá hráči se budou snažit získat poklady z brlohu červeného draka.

Bitva o Evropu zlátne. Akční letecký simulátor Battle for Europe z dílen Black Bean je gold a od 31. března by měl být všem pilotům k dispozici v obchodech.

Subsistence v obchodech. Rozšířená verze stealth akce Metal Gear Solid 3 s přídomkem Subsistence se vplížila na pulty obchodů. Rozšíření přináší nejen původní Metal Gear i s druhým dílem, ale navíc rozšiřuje třetí díl o nový pohled kamery a možnost hraní po síti.

Zlatý kmotr. Electronic Arts oznámili, že jejich akční hra Godfather je gold a do evropských obchodů zamíří 24. března, pro PC, PS2 a Xbox, zatímco verze pro PSP a Xbox 360 se opozdí.

Kde to vře?

Jak se rozjelo play-off hokejové extraligy, začali si fanouškové jednotlivých týmů vyměňovat názory v tématu samo a neznámo kam vyvíjející se debata :-). Přijďte se klidně podívat a ukázat, že se hráči také zajímají o reálné hry.

Váš názor Další článek: Quake 3 na čtyřiadvaceti obrazovkách

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,