Stan Lee dělá superhrdiny pro Disneye

Superhrdinské filmy jsou nyní v módě. Spider Man 3 se stal kasovním trhákem a vytvořil nový rekord tržeb za první týden v kinech, X-Man Last Stand měly hrubý zisk 45,5 miliónů dolarů (960 miliónů korun) jen za první den v kinech a zisky animovaných Úžasňáků byly prostě úžasné. Nyní se studio Disney rozhodlo, že filmových superhrdinů ještě nebylo dost. Najalo si proto legendárního comicsového scénáristu a editora Stana Leeho (Stanovi je 84 let a vytvořil nebo spoluvytvořil brandy jako Spider Man, Fantastic Four, X-Men, Hulk, Thor, Iron Man, Dardevil a mnoho dalších).

Lee má pro začátek přivést na svět 20 nových postav, na nichž aktuálně pracuje. Jejich jména jsou například El Lobo, Chameleon, Thunder Rider, Whirlwind, Doubleman, Nightbird či Blaze. Kromě aktuálních dvaceti je prý v jednání vytvoření dalších 40 postav.

Tyto charaktery se pak stanou hrdiny různých filmů, her, knih či comicsů. Lee k tomu řekl: "Mám milióny nápadů. Mám kartotéku plnou nápadů pro filmy a televizní show a všechny tyhle věci."

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Legendární ředitel Nintenda třetím nejbohatším Japoncem

Témata článku: , , , , , , , , ,