Staňte se designerem LittleBigPlanet

Když se tvůrci ze studia MediaMolecule poprvé rozpovídali o chystaném projektu, trefně pojmenovaném LittleBigPlanet, dočkali se jen roztržitých úsměvů. Čím víc informací ale pronikalo na veřejnost, a čím více videí bylo k dispozici, tím více zájemců si hra získala a v současné době ji netrpělivě očekávají desetitisíce, snad i statisíce fanoušků.

Titul totiž potenciální zájemce neláká pouze na netradiční herní náplň, ale především na notnou dávku volnosti, která bude každému budoucímu majiteli svěřena. Vývojáři totiž prozradili, že si všichni, kdo o to budou stát, budou moci vytvořit vlastní levely, jenž bude možné posléze nasdílet i pro ostatní skrze Playstation Network. A právě tato možnost by mohla některým nadaným jedincům vynést slušný plat.

1.jpg2.jpg3.jpg

Producent hry, Pete Smith, v rozhovoru pro zahraniční portál CVG prozradil, že v MediaMolecule plánují bedlivě sledovat jednotlivé výtvory hráčů a ty nejlepší náležitě ocenit. Aby podpořil svá slovy, uvedl, že nejšikovnějšímu bude umožněno rozšířit zaměstnaneckou základnu studia jako level designer a vysloužit si tak pravidelný plat.

"Budeme pečlivě sledovat práce všech šikovných 'designérů'," řekl Smith a dodal. "A pokud narazíme na jedince s dodstatečným potenciálem, není vyloučeno, že mu nabídneme místo vně našeho týmu. Doposud jsme se sice nerozhodli jak bude vypadat výběrové řízení, ale jednou z možností je sestavení jakéhosi Top10 žebříčku a komise, která z oněch šťastlivců vybere toho skutečně nejlepšího."

Máte-li zájem, začněte žhavit elektronky, LittleBigPlanet vyjde již ke konci října!

Zdroj: CVG

Váš názor Další článek: Herní průmysl poroste víc

Témata článku: , , , , , , , , , , ,