Staňte se novodobým hrdinou s Heroes

Veleúspěšný americký seriál, který sledoval životy novodobých „superhrdinů“ se konečně stane plně interaktivním. Potvrdil to tvůrce televizní show Tim Kring, který rovněž uvedl, že se o převedení populární značky do elektronické podoby postará francouzský koncern Ubisoft. Zárukou vysoké kvality chystaného titulu budiž odborný dohled tvůrčího týmu, který Heroes připravoval a stále připravuje pro televizní fanoušky.

„Jsme velmi nadšení z toho, že můžeme ve spolupráci se společností Ubisoft přenést Heroes i na stolní počítače a herní konzole,“ uvedl Tim Kring v rozhovoru pro The Hollywood Reporter. „Vždyť čas, stejně jako firma samotná dokázaly, že Ubisoft umí z oblíbených značek udělat vynikající hry.“

Jak jste si mohli odvodit z předchozího odstavce, titul je vyvíjený pro PC a next-gen konzole Xbox 360 a Playstation 3. Jeho vydání je stanoveno na konec příštího roku, kdy budou moci všichni fandové původní předlohy zhodnotit, nakolik se celý projekt vydařil. Autoři navíc uvedli, že nehodlají hráčům nabídnout dění, které měli možnost shlédnout v první sérii, popřípadě budou moci shlédnout v sérii druhé. Místo toho plánují prostřednictvím hry hlouběji seznámit potenciální zájemce s univerzem Heroes. Nakonec ještě dodám, že by se titul měl zařadit do kolonky third-person akcí.

Související informace (Heroes):
Platforma: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: akce
Výrobce: Ubisoft (
http://www.ubi.com/)
Vydavatel: Ubisoft (
http://www.ubi.com/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2008

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: První dojmy: Fable 2 – boj na jedno tlačítko a beze smrti

Témata článku: , , , , , ,