Staňte se součástí Football Manageru!

Exhibicionisté všech zemí, máte jedinečnou možnost dostat se do podvědomí tísíců hráčů! Vývojářské studio Sports Interactive, které se proslavilo sérií Championship Manager, připravuje po rozchodu s Eidosem svůj vlastní Football Manager 2005. A právě v něm se můžete objevit.

Jelikož je hra teoreticky časově neomezená, dříve či později dojde k tomu, že staří slavní hráči odejdou do důchodu a jejich místa v soupiskách budou nahrazena novými nadějemi. A právě jedním z těchto nových talentů se můžete stát. Místo aby vývojáři použili klasický generátor náhodných hráčů, rozhodli se obrátit na fandy, aby se "vložili" do hry.

Co je tedy třeba udělat? Stačí vyplnit na adrese http://www.sigames.com/faceinthegame/ krátký formulář, přiložit svou fotku a doufat, že vás vyberou jako vhodné adepty do juniorek. Proto by měla fotka zobrazovat člověka ve věku 18-22 let. Pokud jste starší, nemusíte věšet hlavu, možná vás zařadí mezi kouče, lékaře či skauty.

Football Manager 2005 vydá v ČR CD Projekt, tudíž se můžeme těšit na českou lokalizaci. Hra vyjde ve třetím čtvrtletí 2004, stejně jako její konkurent, Championship Manager 5 od Eidosu.

Zdroj: PR

Váš názor Další článek: Nejprodávanější hry Cenegy - Sacred v čele

Témata článku: , , , , , , ,