Star Trek: Resurgence má datum vydání. Pokusíme se v něm zastavit válku mezi mimozemskými rasami

Vydání adventury Star Trek: Resurgence bylo původně plánované už na minulé jaro. Studio Dramatic Labs ale na dokončení očividně potřebovalo mnohem víc času, a tak na tento sci-fi příběh ve stylu her od Telltale Games stále čekáme. Od vydání už nás ale nedělí dlouhá doba. Na svých sociálních sítích tvůrci prozradili, že jejich hra vyjde 23. května. Zahrajete si na PC, PS4, PS5, XO a XSX. 

Příběh Resurgence se odehrává po událostech ze Star Trek: The Next Generation, takže pro fanoušky předlohy tady bude jistě spousta zajímavostí. Hlavní roli zastane dvojice postav - první důstojnice Jara Rydek a inženýr Carter Diaz, ale v průběhu děje narazíte i na ty nejznámější tváře tohoto univerza v čele se Spockem. Zápletka se týká zastavení války mezi dvěma mimozemskými rasami. 

I když tak nový Star Trek na pohled nevypadá, pohání ho Unreal Engine 5. Oproti starším hrám od Telltale by měl ale být znatelný posun na první dobrou. Proč pořád zmiňujeme Telltale? Velká část týmu Dramatic Labs je složena z jeho bývalých členů. Proto se dá i snadno dohadovat, jak bude vypadat průběh hraní. Jde zkrátka o adventuru klasického střihu těchto tvůrců.

Váš názor Další článek: Hráli jsme Street Fighter 6. Krátká ochutnávka slibuje povedenou a přístupnou bojovku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,