Star Wars: Battlefront 2 dostane single-player, potvrdil EA

Připravte se, DICE chystá u pokračování Star Wars: Battlefront single-player.

Star Wars: Battlefront byl obecně celkem dobře přijat, ale spousta lidí, včetně herce ze Star Wars Johna Boyegy, si stěžovalo, že nenabízí single-player. To se u příštího dílu změní, sdělilo EA v novém podcastu Achievement Oriented.

1.png2.jpg3.jpgStar Wars: Battlefront se může těšit nádherné grafice

V podcastu mluvil Justin McCully z Electronic Arts zejména o zaměření Battlefrontu na multiplayer a že DICE, společně s vývojáři z Motive Studios, kteří se na hře podíleli, se u pokračování pokusí splnit touhy hráčů po single-playeru.

„U první hry jsme se zaměřili na multiplayer, protože to prostě DICE umí skvěle,“ řekl. „Chtěli jsme to tak. Ale jak budeme rozšiřovat univerzum, máme představu o nových postavách a příbězích, proto jsme začali znovu intenzivně komunikovat s Lucas Film Story Group a vymýšlet, jak se vyvinout dál.“

 

„Vnímáme jsme fanoušky, kteří říkají, že multiplayer je skvělý, ale není to dostatečné. Takže tým chystá i single-player zážitek.“

 

„Vnímáme jsme fanoušky, kteří říkají, že multiplayer je skvělý, ale není to dostatečné. Takže tým chystá i single-player zážitek,“ pokračoval dále McCully. Sdělil i, že pravděpodobné datum vydání jsou Vánoce 2017.

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen v minulosti řekl, že dalším důvodem, proč hra neměla single-player, bylo, aby se stihla vydat před filmem The Force Awakens a využila Star Wars nadšení, které vládlo veřejností.

Nicméně i přes absenci single-playeru se Star Wars: Battlefront stalo jednou z nejúspěšnějších her světa Star Wars, co kdy vyšly. Zatím se jí prodalo 14 milionů kusů a počet stále vzrůstá.

Uvidíme, zda se to dvojce podaří překonat. Bude obsahovat obsah z nových filmů a single-player, takže našlápnuto určitě má. 

Váš názor Další článek: Ubisoft opravil „týpka s divným obličejem” v remasteru Assassin’s Creed II

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,