Star Wars Jedi: Fallen Order slibuje důraz na příběh a inspiraci klasikami

Že by konečně pořádné dobrodružství ze světa Hvězdných válek?

Jelikož u Battlefrontu se zatím kvalitního příběhu nedočkáme a další hry byly téměř bez výjimky zrušeny, Fallen Order z rukou Respawnu patří mezi nejočekávanější hry s motivem Hvězdných válek. Očekávání jsou obrovská i z toho důvodu, že by po dlouhé době mělo jít o opravdový singleplayerový zážitek a jak napovídá čerstvý únik z portálu ResetEra, rozhodně nepůjde o rychlokvašku. 

Uživatel Nightlife hodil na web spoustu šťavnatých informací a detailů, které jsou samozřejmě prozatím čirou spekulací, zní ale zatraceně dobře. Především má být hra opravdu razantně zaměřena na příběh, nikoliv však lineárně. Nepůjde tedy o pravý otevřený svět, ale o jakýsi kompromis, který vás moc nepustí od příběhu, ale nabídne dostatečnou volnost. 

Pravděpodobně nejzajímavější informací je, že nemá jít čistě o akční titul a rozhodně bude o dost delší než "tradičních 5 hodin", které jsou teď v kurzu. Podle všeho si tedy užijeme dostatečně dlouhý příběh, který bude klást i důraz na průzkum, dialogy a další náležitosti, než jen bezhlavou řežbu. I když běhání po zdech prý nebude chybět. S velkou pravděpodobností se dočkáme také už daného hrdiny, takže svého vlastního si vytvářet nebudeme. 

Velkou inspirací pro hru jsou prý tituly jako Star Wars: The Force Unleashed, Star Wars: Jedi Knight a Uncharted. Zkrátka to nejlepší, co může mít na projekt tohoto typu nějaký vliv. Nyní už se můžeme jen mluvit, aby něco z toho byla pravda a aby měl Respawn dostatečnou svobodu pro vlastní kreativní vizi. 

Diskuze (1) Další článek: Šéf Gearboxu je po review bombingu rád, že Borderlands 3 budou na Epic Store

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,