PC | RPG

Star Wars: The Old Republic má za sebou náročné testování

Jen o víkendu prý testování zabralo více jak milión hodin. Bioware slibuje stabilní launch.

Bioware si dává velmi záležet, aby launch očekávaného MMORPG Star Wars: The Old Republic proběhl bez jediného zaškobrtnutí. Jak během cen BAFTA prozradili zakladatelé společnosti, Greg Zeschuk a Ray Muzyka, podrobuje studio v Austinu hru intenzivnímu a náročnému testování.

"Nepanuje tam panika," řekl Zeschuk. "Právě jsem se vrátil z Austinu a převládá tam klid. Hra brzy vyjde, je téměř ve stavu, ve kterém jsme ji chtěli mít. Není to tak, že bychom se snažili všechno splácat na poslední chvíli. Snažíme se všechno dokončit tak, abychom s tím byli spokojení."

VIDEO: 5065 'Star Wars The Old Republic - Voidstar trailer'

"Proto testujeme. Tento víkend jsme měli velký test - byly jich celé desetitisíce. Během víkendu jsme testováním spláchli více jak milión hodin. Byl to obrovský test a přijdou ještě větší. Pro nás je klíčové, abychom se přiučili z chyb a vytvořili stabilní službu."

"Snažíme se o hladký launch," dodal Muzyka. "Chceme našim hráčům nabídnout dobrou službu. Chceme jim nabídnout zábavný, stabilní, bezpečný a vysoce kvalitní herní zážitek. To je náš cíl. Děláme vše, co je v našich silách."

Zdroj: Eurogamer
Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: BioWare | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 22. prosince 2011
Diskuze (3) Další článek: Vysoké prodeje Skyrimu

Témata článku: , , , , , , , , , , ,