Staré hity nově v Namco Museum na PSP

Nebaví vás už nové hry, kterým jde jen o co nejlepší grafiku zatímco hratelnost pokulhává? Vzpomínáte často na ty největší herní pecky, jako je Pac-Man nebo Dig Dug a rádi by jste si je zahráli znovu? Nyní máte možnost v připravované hře Namco Museum Battle Collection, což je vlastně kolekce těch největších z herních klasik. Kromě 16 her v klasické podobě se dočkáte i 4  her nově přepracovaných.

      • Seznam her v NMBC: Pac-Man, Galaga, Galaxian, Rally-X, New Rally-X, Dig Dug, Xevious, Bosconian, Rolling Thunder, Mappy, Tower of Druaga, Dragon Buster, Grobda, Motos, Dig Dug 2 a King & Balloon
      • Vylepšené verze her: Pac-Man, Galaga, New Rally-X a Dig-Dug

Diky Wi-fi schopnostem PSP si můžete zahrát až se 4 kamarády, k dispozici bude i kooperční mód a sdílení hry. Pokud se tedy chcete vrátit do doby, kdy hry byly snadné na pochopení, ale obtížné k mistrovskému zvládnutí, počkejte si na vydání Namco Museum Battle Collection.

Doupě komentuje: Namco Muzeum je evidentně hlavně určeno pro pamětníky, kteří určitě zamáčknou nejednu slzu při vzpomínce na staré dobré časy. Ovšem tyhle hry si zachovaly vysokou hratelnost i po těch letech, takže se určitě pobaví i mladší generace, kterým třeba taková Galaga nic neříká. Můžeme to vlastně brat jako malou lekci herního dějepisu.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: GALERIE: Středeční kolekce obrázků

Témata článku: , , , ,