Starfield a Redfall se odkládají. Bethesda své očekávané tituly vydá až v první polovině příštího roku

Odkládání velkých titulů nekončí ani v letošním roce. Tentokrát se oznámení týká hned dvou očekávaných her Bethesdy.

S nedávným oznámením letní prezentace Xboxu a Bethesdy se mezi fanoušky začalo zvedat očekávání ohledně toho, že konečně uvidíme pořádnou ukázku z připravovaného sci-fi RPG Starfield. To je sice stále možné, ale na samotnou hru si budeme muset počkat déle, než bylo oznámeno minulý rok. Datum vydání 11. listopadu už neplatí. Bethesda na svých sociálních sítích oznámila, že k vydání dojde během první poloviny příštího roku.

To se netýká jen Starfieldu, ale také upírské akce Redfall, na které pracuje studio Arkane Austin. V tomhle případě jsme se vydání původně měli dočkat letos na podzim, ale plány se u tohoto projektu také změnily. Tato rozhodnutí prý padla z toho důvodu, že obě studia mají se svými hrami obrovské ambice a chtějí si být jistá tím, že je vydají v té nejlepší podobě.

S oznámením odkladu také padlo, že se brzy máme dočkat ukázky z hraní obou titulů, což napovídá tomu, že by ani jeden neměl chybět na již zmiňované prezentaci, která proběhne 12. června v 19:00 našeho času. Pro fanoušky, kteří hry od Bethesdy vyhlížejí, to určitě dobré zprávy nejsou, ale raději si na ně počkáme déle než aby vyšly nedokončené. I když u Bethesdy by nebyla žádná novinka, kdyby chyby v jejich hře museli opravovat sami hráči.

Zdroj: Twitter

Diskuze (1) Další článek: Uniklo video z mobilního Need for Speed. Pracuje na něm čínské TiMi Studio

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,