Staří Poldové ke stažení za SMS

Společnost Zima Software, český tvůrce série vtipných adventur Polda, oznámila, že na jejích stránkách je možné stahovat druhý a třetí díl upravený pro současné počítače. Cena je pouze SMS na provoz a uhrazení úprav hry.

Řada adventur s policistou Pankrácem v hlavní roli byla, je, a snad ještě bude stále oblíbená. Svérázný muž zákona řeší pomalu už od herního pravěku všemožné lapálie a potýká se přitom s typicky českým prostředím. Vždyť se taky jedná o hry z našich luhů a hájů. Jejich tvůrci, společnost Zima Software, se rozhodla ještě více potěšit své příznivce a nabízí na svých stránkách ke stažení upravené verze druhého a třetího dílu. Obě hry tak vesele běží i pod novými operačními systémy, podobně, jako třeba původní Polda dodávaný s posledním pokračováním.

 

Za druhého Poldu zaplatíte prostřednictvím SMS v ceně třiceti korun a jeho pokračování vás již bude stát obnos o desetikorunu vyšší, ale pouze tím údajně pokryjete náklady na provoz celé služby a úpravy spojené s kompatibilitou hry pro Windows XP. Obě hry naleznete na stránkách série. Kéž by všichni tvůrci takto podporovali své starší tituly a dodávaly je hráčům za sympatickou cenu.

Zdroj: TZ
Váš názor Další článek: Happy Tree Friends: False Alarm – mrtvý krtek nezabaví

Témata článku: , , , ,