Startovní trailer Dishonored 2 vás svou temnou atmosférou naladí na páteční vydání

Dishonored 2 se tento pátek konečně dočká svého vydání. Vývojáři to oslavují temným startovním trailerem.

Na Dishonored 2 se těšíme snad už od října roku 2012. První díl se pekelně povedl a svým poutavým příběhem a atmosférou rozšiřující se nákazy nás přinutil, abychom z obrazovky nemohli spustit zrak. V pátek se konečně dočkáme druhého dílu a dle vývojářů má být mnohem lepší. 

Emily Kaldwin se proslavila jako malá princeznička z prvního dílu. Časy se však změnily a sestra její matky Delilah Kaldwin využila intrik a zbavila ji trůnu. Startovní trailer vás v prvních momentech uvede do temného děje hry. Vzápětí si však okamžitě uvědomíte, že zradit Emily asi není ten nejlepší nápad a svými novými schopnostmi a více možnostmi masakrování nepřátelských vojáků se do role ukřivděné hrdinky rozhodně hodí.

V Dishonored 2 se dočkáme rovnou dvou hratelných postav – Emily Kaldwin, tedy princezničky z minulého dílu, která se chlubí zcela novými schopnostmi, také ale starého známého Corva Attano, který má sice schopnosti pořád stejné, dočkají se však některých menších změn. Vývojáři také slibují, že nejen hratelnost, ale celkový herní zážitek bude za obě postavy úplně jiný.

Jak moc se hra podaří naštěstí zjistíme již tento pátek, kdy Dishonored 2 vychází na Xbox One, PS4 a PC.

Váš názor Další článek: Ubisoft nabízí Far Cry: Blood Dragon dočasně zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,