State of Decay se chystá na Steam, připravuje i survival sandbox mód

State of Decay z dílen Undead Labs je v současné době nejprodávanějším titulem na Xbox Live Arcade. A právem.

I přes velký úspěch si vývojáři nehází nohy na stůl a neodjíždí na drahou dovolenou, ba naopak. Chystají toho mnohem více. V rozhovoru pro Xbox.com se trošičku rozpovídali o nedaleké budoucnosti titulu.

Motorem hry State of Decay je FateEngine, který má v sobě ještě spousty nevyčerpaného potenciálu. Díky tomu nyní studio připravuje tzv. sandbox mód, v němž půjde čistě jen o simulaci přežití v co možná nejrealističtějším podání. Krom toho také věnují velkou pozornost všemu, o co fanoušci žádají. Jejich nápady do značné míry berou jako hlavní prioritu v rozvoji titulu a potenciální prvky do nových projektů.

017770.jpg airplane_1.jpg garden_1.jpg

Od samého začátku byl titul připravován i pro PC, tudíž podle slov zakladatele a výkonného producenta Jeffa Straina hra v brzké době zavítá do digitálního obchodu Steam. Stačí jen doladit posledních pár much na kráse, jako je například plná podpora myše a klávesnice. Taktéž se bude stále pracovat na úpravách a menších vylepšeních, které dorazí v podobě aktualizací.

State of Decay se těší obří oblibě fanoušky, o čemž mluví i prodeje. Od svého vydání 5. června si titul stáhlo přes půl milionu uživatelů, a číslo rozhodně nehodlá zastavovat. Na naši recenzi se můžete těšit už brzy.

Váš názor Další článek: Tvůrci série Hitman propouští ve velkém, ruší projekty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,