State of Play v kostce: Sony ukázalo nadcházející projekty Playstationu

Playstation chystá spoustu zajímavostí a včera se některé z nich ukázaly ve streamu State of Play.

Jak už nějakou dobu víme, Sony a Playstation budou chybět na celé řadě nadcházejících akcí včetně E3, tudíž se vydavatel rozhodl vynahradit alespoň zčásti svou nepřítomnost novou sérií streamů ve stylu Nintendo Direct. Jmenují se State of Play a včera odbyl premiéru první z nich. 

V zásadě jde o velmi rychlý sled informací a detailů o nadcházejících hrách platformy Playstation. Žádné zdržování, žádné zdlouhavé okecávání, jen trailer za trailerem. Bohužel jsme se nedočkali žádné velké bomby ani ukázky neoznámených projektů, dostanete ale přehled o tom, co se to chystá na Playstation 4 v nejbližší době. 

Marvel's Iron Man VR

Hned na úvod se nám ukázala připravovaná VR hra, kde se vžijete do kůže (nebo spíše brnění) Iron Mana, vyrazíte na nové dobrodružství a budete si upravovat Tonyho garáž podle přání. Zkrátka takový simulátor miliardáře. 

Five Nights at Freddy’s VR

Vrací se i populární lekačka od Freddyho, tentokrát opět ve VR verzi s podtitulem Help Wanted. Pokud jste tedy nedostatečně malovali trenky v minulosti, teď už to určitě zvládnete. 

No Man's Sky: Beyond

Do vesmírného simulátoru No Man's Sky míří velké rozšíření Beyond, které se ukázalo v novém traileru. Velmi důležitou informací nyní také je, že hra konečně bude podporovat i VR. Vše zcela zdarma. 

Blood & Truth

Na závěr VR smrště se připomněla také slibná gangsterka Blood & Truth, která vypadá jako míchanice Johna Wicka a Matrixu. Koukněte na nový trailer. Hra vychází 28. května. 

Observation

Pokud se vám líbil film Gravitace a rádi se vydáváte do temných koridorů vesmírných stanic, určitě vás naláká chystané sci-fi Observation, které vyjde 21. května letošního roku na PS4 a PC. V ní se vžijete do role umělá inteligence vesmírné stanice a budete pomáhat jediné přeživší astronautce. Nebo nebudete?

Mortal Kombat 11

Na konec se ukázala také očekávaná bojovka Mortal Kombat 11, která se skvělým hudebním doprovodem oznámila, že se můžeme těšit také na Jaxe, Liu Kanga a Kung Lao. 

Váš názor Další článek: Začíná se rýsovat další God of War? Santa Monica vypisuje inzeráty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,