Steel of Haste - post-apokalyptický Carmaggeddon

Firma Stainless Steel se ne a ne rozhoupat vydat čtvrtý díl své populární destruktivní série Carmaggedon, a tak se naskýtá velká šance pro ostatní vývojáře zaplnit takto vzniklou mezeru. Příležitost za pačesy chytlo až nyní herní studio Clever Games, mající na svědomí například starší závody Screamer 4x4 nebo nepříliš povedenou akci Terminator 3 War of the machines. V souladu s jejich poslední "terminátorovskou" hrou bude i ta další, nazvaná Steel of Haste, zasazena do post-apokalyptického prostředí, kdy jsou na zdevastované Zemi zakládány primitivní osady, ghetta a slumy, v nichž přežívají lidé. Ti jsou většinou členy gangů, které mezi sebou bojují o nadvládu nad určitými teritorii.

   

Ve městě Lost City, kam je příběh hry zasazen, vládnou tři mocné klany; The Wolves, zdatní lovci, The Rats, vychytralí zlodějíčci, a nakonec The Scorpions, jež jsou bojovníky tělem i duší.
Gangy, spolu s vyšší bytostí zvanou Monarch, tahají za nitky v pozadí a řídí život ve městě. Kromě rabování obchodů a zoufalé snahy obyvatel získat pro sebe nějaké to jídlo a pití, se v Lost City pořádají i turnaje. Namísto rytířů na koních se však spolu utkávají novodobí bojovníci v opancéřovaných a plně ozbrojených vozidlech a zápasí o slávu a bohatství.

   

Vata obepínající samotné herní torso v tomto případě nehraje až takovou roli, prim zde bude hrát hlavně zábava, kterou si užijete na deseti tratích a v devíti vozidlech. Hratelnost bude velmi podobná již zmiňovanému Carmaggedonu; za úspěch se bude považovat jak dojetí do cíle na prvním místě, tak zničení všech protivníků. Vlastnosti vašeho automobilu budete zlepšovat nejen v garáži před závodem, ale také přímo na trati pomocí různých bonusů.

Zdroj: Homepage, Gamershell

Váš názor Další článek: Pariah - na útěk ze smrtonosné planety se vydáme již brzo

Témata článku: , ,