Steelseries představil limitovanou sérii headsetů s motivy hry Cyberpunk 2077

Připravte se na své tažení přes Night City.

Společnost SteelSeries představuje nové headsety inspirované světem Cyberpunk 2077, navržené ve spolupráci se studiem CD Projekt Red. V limitované edici jsou k dispozici modely Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition a tři sady příslušenství k řadě Arctis Pro s motivy hlavních uskupení v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao.

Arctis 1 Wireless pro Xbox - Johnny Silverhand Edition

Oficiální headset hry Cyberpunk 2077 byl navržen podle nejslavnějšího rockerboye a jeho ikonické robotické ruky. Johnny Silverhand Edition je unikátní podobou nového produktu určeného pro konzoli Xbox – SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox.

Bezdrátový headset nabízí stejnou konektivitu přes USB-C jako původní model Arctis 1 Wireless, nicméně nový adaptér umožňuje snadno přepnout mezi připojením k Xbox One a dalšími zařízeními. Využívá vlastní ověřenou bezztrátovou bezdrátovou 2.4GHz síť s velmi nízkou latencí a je kompatibilní s platformami Xbox, PC, Switch a Android.

SteelSeries_Arctis1Wireless_Xbox_JSEdition.jpg

Disponuje výkonnými zvukovými měniči jako Arctis 9 poskytujícími vysoce kvalitní zvuk plný detailů a odnímatelným ClearCast mikrofonem.

SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox Johnny Silverhand Edition je k dispozici v limitované edici prostřednictvím webu SteelSeries.com za 129,99 euro včetně dopravy. Standardní model pak přijde na trh později na jaře tohoto roku.

Arctis 1 Wireless - Netrunner Edition

Předlohou tohoto headsetu byla herní schopnost zobrazit neviditelnou síť v reálném světě. Po vzoru Arctis 1 Wireless je dodáván s USB-C adaptérem vytvářejícím bezdrátové 2.4GHz připojení s velmi nízkou latencí s PS4, PC, Nintendo Switch a Android zařízeními. Flexibilitu připojení doplňuje kabel s 3,5mm jack konektorem vhodným pro připojení k Xbox ovladači nebo jiným zařízením.

SteelSeries_Arctis1Wireless_NREdition.jpg

SteelSeries Actis 1 Wireless Netrunner Edition je k dispozici v limitované edici prostřednictvím webu SteelSeries.com za 129,99 euro včetně dopravy.

Arasaka, Militech a Kang Tao sady příslušenství pro Arctis Pro

K dvěma exkluzivním headsetům přidává SteelSeries ještě sady příslušenství k modelu Arctis Pro. Ty jsou inspirovány třemi hlavními společnostmi v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao. Sada obsahuje čelenku tvořící hlavový most a dva magnetické kryty náušníků, a je kompatibilní s modely Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC a Arctis Pro Wireless.

SteelSeries_Cyberpunk_family.jpg

Cyberunk 2077 Arctis Pro Accessory Packs jsou k dispozici v omezeném množství za 39,99 euro prostřednictvím webu SteelSeries.com.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Staňte se papežem díky novému simulátoru, který se chystá na Steam

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,