SteelSeries představuje unikátní perieferie laděné do stylu hry PUBG

Společnost SteelSeries představila na veletrhu Gamescom 2018 limitovanou edici periferií ve stylu Playerunknown’s Battlegrounds.

Mezi vybranými produkty se nachází headset Arctis 5, klávesnice Apex M750 TKL, myš Rival 300 a podložky QcK+ s exkluzivními motivy této populární battle royal hry.

„Příležitost spolupracovat s PUBG týmem, hráči a fanoušky byla skvělou zkušeností,“ řekl Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO a dodává: „Jsme nadšení, že jsme mohli motivy světa PUBG přenést na naše produkty, a tím, že můžeme vyzbrojit hráče stylizovaným vybavením.“

SteelSeries spolupracuje s PUBG také na integraci systému GameSense. Technologie dostupná v softwaru SteelSeries Engine umožňuje hráčům nastavit podsvícení měnící se v závislosti na herních událostech jako je míra života, počet nábojů ve zbrani apod.

SteelSeries Arctis 5 PUBG Edition

Oceňovaný herní headset byl upraven v duchu hry PUBG. Logo hry je umístěno na flexibilní čelence a design „Winner, Winner, Chicken Dinner“ na náušnících. Model Arctis 5 nabízí USB připojení, 7.1 kanálový zvuk, kvalitní ClearCast mikrofon a RGB podsvícení. Nabízen bude za doporučenou koncovou cenu 139,99 euro s DPH.

SteelSeries_Arctis5_PUBG_Edition.jpg

SteelSeries Apex M750 TKL PUBG Edition

Klávesnice s redukovaným počtem tlačítek byla navržena zejména pro profesionální hráče a všechny uživatele, kteří potřebují dostatek prostoru pro neomezený, rychlý a precizní pohyb myši. PUBG verze nabízí několik upravených ikon místo tradičního označení tlačítek. Herní kříž WASD byl ozvláštněn stříbrnými tlačítky s šipkami, escape nahradila ikonická helma a místo čísel 1-5 jsou ikony zbraní. Apex M750 TKL disponuje RGB podsvícením, pevnou hliníkovou konstrukcí s vlastními QX2 mechanickými lineárními spínači. Dostupná bude za 149,99 euro s DPH.

SteelSeries_Apex_M750TKL_PUBG_Edition_.jpg

SteelSeries Rival 310 PUBG Edition

Myš Rival 310 s kvalitním senzorem TrueMove3 přináší přesnost a rychlost snímání pro hráče stříleček a nejinak je tomu u PUBG verze. Na modrém podkladu je vyobrazeno podsvícené logo hry a typický předmět ze hry, tzv. AirDrop. SteelSeries Rival 310 bude dostupná za 79,99 euro s DPH.

SteelSeries_Rival310_PUBG_Edition.jpg

SteelSeries QcK+ PUBG Edition

Na hladký povrch PUBG edice této populární podložky pod myš byla promítnuta hlavní postava hry v pozadí s dvěma mapami Erangel a Miramar. Podložky s rozměry 450 x 400 x 4 mm mají neklouzavou spodní stranu a budou dostupné za 24,99 euro s DPH.

SteelSeries_QcK+_PUBG_Edition_2.jpg

SteelSeries je partnerem turnaje PlayerUnknown’s Charity Challenge na veletrhu Gamescom 2018 a jeho návštěvníci mohou vyzkoušet nové produkty z limitované PUBG edice v hale 9 v ESL Arena.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: GamesCom 2018: Záznam z konference Microsoftu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,