Steven Spielberg míří do herní branže

Chtělo by se dodat zase, protože tento slavný režisér má s hrami už nějaké zkušenosti. Už dřív spolupracoval s Lucas Arts, když podle jeho příběhu vytvořili výtečnou adventuru The Dig. Později, po založení Dreamworks Interactive, připravil koncept hry Medal of Honor pro PSX. To bylo někdy v roce 1999. Nyní, o šest let později, podepsal dohodu s EA, že se bude podílet na vzniku tří nových her.

"Hraji hry od EA už roky a sleduji, jak ovládli tento interaktivní formát," řekl Spielberg ve svém oficiálním prohlášení. Šéf studia EA Los Angeles, se kterým bude režisér spolupracovat, kontruje: "Je neuvěřitelně vzrušující pracovat se Stevenem Spielbergem." Od Spielberga si slibuje, že konečně přinese hru, která dokáže s vámi pohnout i po citové stránce. NA závěr se dá jen dodat, že ony hry budou zcela originální počiny, žádné pokračování současné série.

Doupě komentuje: Steven Spielberg je jedním z nejlepších filmových režisérů světa, uvidíme, nakolik jeho přínos bude v připravovaných hrách znatelný. Zatím nezbývá než čekat, než se dozvíme konkrétně, na čem vlastně bude pracovat.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (16) Další článek: Co čeká na majitele Xbox 360?

Témata článku: , , , , ,