Stolen - vykradený Thief a Splinter Cell

Nepříliš početný žánr stealth akcí by letos měl doplnit připravovaný titul Stolen, na kterém pracuje začínající firma Blue 52 ve spolupráci s Hip Interactive. Hra je v přípravě více než dva roky a zatím to vypadá, že by si měla vzít to nejlepší z titulů Splinter Cell a Thief.

   

Ve Stolen se vžijeme do role moderní zlodějky, se kterou budeme vykrádat nejrůznější vládní budovy, muzea či domy zámožných mafiánů. Zatímco v Thiefovi jsme využívali pouze svůj věrný obušek a skrývali se ve stínech, ve Stolen se dočkáme i všemožných technických udělátek, které by záviděl i Sam Fisher. Nejrůznější překážky, včetně chytrých nepřátel, budete překonávat pomocí maskovacího zařízení, vystřelovacího háku či termálního vidění.

   

Navíc, hlavní hrdinka bude oplývat i akrobatickou zručností, a tak by neměl být větší problém se všemi úrovněmi doslova proplížit. V souvislosti s tím, však působí trochu komicky vyjádření autorů, kteří se holedbají nervy drásajícím napětím; nevíme jak vy, ale mít takové vybavení ve skutečnosti, tak jdeme vykrást i Pentagon. Hra by měla vyjít někdy během března, a to jak pro PC, tak pro Xbox a PS2. Zatím pro vás máme nachystané čerstvé screenshoty, dokazující technickou vyspělost projektu.

   

Zdroj: Worthplaying

Váš názor Další článek: Velká várka demoverzí

Témata článku: , , , , ,