Streamer Ninja už bude pouze na Mixeru, vydělá tak desítky milonů

Snaha přilákat hráče exkluzivním obsahem se už vyplatila nejedné službě se seriály a filmy, Epic Games Store a teď se na podobný krok chystá i Microsoft.

Zavádění nové platformy na poli již zavedených služeb není nikdy jednoduché a vyžaduje to přijít s něčím, co jinde nenajdete. Takové myšlenky se chytil v poslední době především Epic Games Store, který agresivní politikou exkluzivních titulů získal už velké možství hráčů, kteří původně stahování nového klienta silně odporovali.

Teď se o podobné vyloupení obsahu snaží i Microsoft, který získal rovnou tu největší rybu v celém oceánu herních streamerů. Ninja je dlouhodobě nejpopulárnějším streamerem Fortnite a kromě nejednoho ocenění a také třeba smlouvy na vysílání Apex Legends si nyní vysloužil možnost podepsat s Microsoftem dohodu, podle které bude vysílat exkluzivně na platformě Mixer a jeho Twitch kanál tak od nynějška už žádný další obsah nedostane. 

O exkluzivní práva se prý snažil i YouTube Gaming a Twitch a nabídky se pohybovaly mezi padesáti a sty miliony dolarů za výhradní práva na Ninjův obsah. Při příležitosti oznámení své nové kapitoly Ninja také vypustil na YouTube nové video o svém odchodu z Twitche, na které se můžete podívat výše.

Váš názor Další článek: Podívejte se na online bitvy v záběrech z Call of Duty: Modern Warfare

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,