Street Fighter 4 v Japonsku vyprodán

První skutečné pokračování legendární série po 12 letech konečně vyšlo a hned slaví úspěchy. Zatímco my si na hru musíme počkat až do 20. února, v Japonsku se z ní mohou radovat již nyní, o čemž svědčí prodejní statistiky. Veškeré kopie v tamějších obchodech totiž zmizely z pultů hned během prvního dne.

 

Oficiální zpráva uvádí, že si svého majitele našlo všech 86 tisíc jednotek hry, které byly rozeslány obchodníkům. Rovných 58 tisíc z nich přitom bylo pro třetí Playstation, přičemž zbylých 28 tisíc patřilo Xboxu 360. Pokud stejný zájem vzbudí titul i v Americe, kam dorazí 17. února, mají lidé z Capcomu na krku setsakra povedený comeback.

"V žádném specializovaném obchodě v Japonsku již nejsou k dispozici žádné další kopie Street Fighter 4," můžeme číst na blogu na stránkách Capcomu. "Slyšel jsme od producenta, že mají ve firmě ještě několik kousků, které vyexpedují v pondělí, ale tím jejich zásoba končí."

Mluvčí jmenované společnosti k celé situaci vzkázal, že byli zaskočeni obrovskou poptávkou, což se pokusí co nejdříve napravit. Mě osobně pak nepřestává udivovat, v jak malém počtu kopií šla hra na trh.

Zdroj: Joystiq

Dostupné pro: PC, X360, PS3, iPhone
Žánr: Arkády
Výrobce: Capcom | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 17. února 2009 (X360, PS3), 3. července 2009 (PC), březen 2010 (iPhone)
  • Skvělá hratelnost
  • Perfektní vyváženost
  • Nádherná grafika
  • Konečně pořádná bojovka na PC
  • Trochu delší loading
Váš názor Další článek: Guild Wars 2 odloženo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,