Street Fighter IV všude stejný

Poslední dobou se můžeme stále častěji setkávat s multiplaytformními tituly, které se snaží jednotlivé majitele toho, či onoho herního systému, nalákat na exkluzivní obsah určený jen pro tu jednu konkrétní konzoli. Z posledních týdnů můžeme zmínit kupříkladu úspěšný Soul Calibur IV, jenž zájemcům o PS3 verzi nabídnul možnost hrát za Darth Vadera, zatímco fanouškům Xboxu 360 se pod analogové páčky dostal Yoda.

Producent nového Street Fightera, Yoshinori Ono, však pro zahraniční server VideoGamer.com uvedl, že nemá pražádný zájem upřednostňovat určité charaketry na jedné konzoli a zcela jiné na druhé: "Ani jednu z konzolových verzí nechci obohatit o exkluzivní hratelné postavy. Ani přímo, ani prostřednictvím budoucích stažitelných rozšíření. Nepřijde mi to totiž tak úplně fér."

Mimo to se Ono rozpovídal o avatarech, jejichž smrtící údery si budeme moci vyzkoušet. Stále totiž není tak úplně jasné, kolik se jich vlastně objeví: "Projít procesem výběru postav je trochu jako hrát šachy. Musíte nejprve perfektně zvládnout pravidla a vybalancovat a promyslet vše co je, či bude, potřeba. Sami jsme zvědavý s čím nakonec skončíme."

Zdroj: Video Gamer

Dostupné pro: PC, X360, PS3, iPhone
Žánr: Arkády
Výrobce: Capcom | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 17. února 2009 (X360, PS3), 3. července 2009 (PC), březen 2010 (iPhone)
  • Skvělá hratelnost
  • Perfektní vyváženost
  • Nádherná grafika
  • Konečně pořádná bojovka na PC
  • Trochu delší loading
Váš názor Další článek: Pracuje se na MGS 5

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,